Bosz: 'Noa Lang is geweldig binnengekomen bij PSV'

Reacties

Noa Lang laat in zijn eerste weken als speler van PSV een uitstekende indruk achter. Trainer Peter Bosz is niet alleen blij met de voetballer Noa Lang, maar ook met de mens Noa Lang.

Bosz: 'Noa Lang is geweldig binnengekomen bij PSV'
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 1
Sturm Graz
Sturm Graz

Lang was tegen Sturm Graz de absolute uitblinker bij PSV. Hij dribbelde tegenstanders voorbij alsof ze er niet stonden, was vast in balbezit, stak zijn ploeggenoten geregeld met de juiste snelheid weg en had voortdurend dreiging. Daarnaast schuwde Lang de vuile meters niet en was hij ook belangrijk in het meeverdedigen. Dat is Bosz allemaal niet ontgaan.

'Noa Lang is geweldig binnengekomen bij PSV', vertelde Bosz op de persconferentie. 'Ik kende hem persoonlijk niet en had voordat hij tekende één keer een gesprek met hem gehad. Dan kun je niet zeggen dat je iemand kent. In vijf weken tijd heb ik hem nu ook als mens leren kennen, dan vind ik dat hij hier heel goed is binnen gekomen. Voetballend is Noa een uitzonderlijk talent, dat meen ik echt. Hij werkt ook heel hard voor het elftal, dat zie je ook. Hij is technisch vaardig, heeft een individuele actie en hij kan slim tussen de linies spelen. Dat zijn al heel veel kwaliteiten. Goede speler die het goed doet bij ons.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.