Bond wil Stengs na moment van kortsluiting voorlopig aan de kant hebben

Reacties

Calvin Stengs moet waarschijnlijk even toekijken bij Antwerp FC. Als het aan het bondsparket van de Belgische voetbalbond ligt, wordt de 24-jarige aanvaller voor vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, geschorst. Antwerp kan nog in beroep gaan.

Bond wil Stengs na moment van kortsluiting voorlopig aan de kant hebben
© Pro Shots
Anderlecht
Anderlecht
0 - 0
Antwerp
Antwerp

Stengs liet zich zondag na een uur gaan. De Nederlander wilde doorbewegen na een pass, maar werd gehinderd door Amadou Diawara. Daarna sloegen de stoppen plotseling door bij de middenvelder en gaf hij zijn tegenstander een flinke tik in het gezicht. De scheidsrechter twijfelde geen moment en trok de rode kaart.

Trainer Mark van Bommel gaf na de wedstrijd aan dat hij niet boos was op Stengs. De middenvelder bood wel zijn excuses aan voor de rest van de groep. Het voorstel van de bond voor Stengs valt nog mee, aangezien de schorsing volgens Belgische media had kunnen oplopen tot acht wedstrijden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.