Bojan verheugt zich na verhuizing op ontmoeting met De Boer

Reacties

Bojan Krkic heeft niet lang zonder werkgever gezeten. Dinsdag werd het contract van de aanvaller bij Stoke City ontbonden; woensdag heeft hij zich verbonden aan Montreal Impact.

Bojan verheugt zich na verhuizing op ontmoeting met De Boer

De club uit de Major League Soccer maakt op de officiële website bekend dat Bojan (28) voor anderhalf jaar heeft getekend. Montreal Impact is actief in de Eastern Conference, waar ook Atlanta United in speelt. Op 29 september staat Bojan tegenover Frank de Boer, de coach die hij nog kent van zijn tijd bij Ajax.

Bojan speelde in het seizoen 2013/14 in Amsterdam en kwam verder in zijn loopbaan uit voor Barcelona, AS Roma, AC Milan, FSV Mainz 05, Alavés en Stoke. Mede door blessureleed en een gebrek aan continuïteit nam hij steeds weer met een teleurgesteld gevoel afscheid. Bij Montreal Impact hoopt hij weer eens belangrijk te kunnen zijn voor een ploeg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bojan Krkić
Meer over Bojan Krkić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.