Barça bevestigt terugkeer van Bojan in bestuurlijke functie

Reacties

Bojan Krkic is toegevoegd aan het bestuur van Barcelona. De Spaanse club maakte woensdag het nieuwe organogram van de club bekend.

Barça bevestigt terugkeer van Bojan in bestuurlijke functie
© Pro Shots

Een maand geleden viel de naam van de gestopte Bojan al, nu is zijn aanstelling officieel. Hij gaat werken met hoofdtrainer Xavi en zal zich voornamelijk richten op de jeugdspelers en spelers die op huurbasis ergens anders spelen. Bij de presentatie van de nieuwe structuur liet Deco overigens vallen dat een contractverlenging van Xavi op handen is, zoals in Spaanse media al werd gemeld.

Bojan neemt ook plaats in de sportcommissie van Barcelona, waar ook president Joan Laporta, vicepresident Rafael Yuste en technisch directeur Deco onderdeel van zijn. Krkic sloot dit jaar zijn carrière af bij Vissel Kobe. Hij komt uit de jeugdopleiding van Barcelona en speelde uiteindelijk 163 duels in de hoofdmacht. Hij kwam ook een seizoen op huurbasis uit voor Ajax.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.