'Contractverlenging Xavi is rond'

Reacties

Xavi gaat op korte termijn zijn contract als trainer van Barcelona verlengen. Dit melden Spaanse media nadat er contact is geweest met de zaakwaarnemer van de coach. Xavi ligt nu nog voor een jaar vast.

'Contractverlenging Xavi is rond'
© Pro Shots

Aan het begin van de nieuwe week moet daar verandering in komen. In tegenstelling tot eerdere berichten loopt het nieuwe contract van Xavi niet tot medio 2026, maar tot 2025. De iconische middenvelder verliet Barcelona als speler in 2015 en keerde eind 2021 als trainer terug. Hij volgde Ronald Koeman op in Camp Nou.

In zijn eerste volledige seizoen als trainer van Barça won Xavi de titel en de Spaanse Super Cup. Zelf maakte de Spaanse oud-voetballer er nooit een geheim van dat hij zijn contract graag wilde verlengen, maar pas na het sluiten van de transfermarkt konden hij en president Joan Laporta de laatste details op papier zetten.

Barcelona begon het huidige seizoen met een doelpuntloos gelijkspel tegen Getafe, maar won vervolgens van Cádiz, Villarreal en Osasuna in La Liga. Komende zaterdag is Real Betis de komende tegenstander in de competitie en daarna begint het Champions League-avontuur van Barça tegen Antwerp FC. FC Porto en Shakhtar Donetsk zijn de andere clubs in Groep H.

Barcelona zit nog steeds in financieel zwaar weer. VI geeft antwoord op de belangrijkste vragen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.