Boilesen schiet Denen naar winst, Eriksen verzwikt zijn enkel

Christian Eriksen heeft een enkelblessure overgehouden aan de vrienschappelijke interland van Denemarken tegen Noorwegen. Het duel werd in de blessuretijd bepaald door Ajacied Nicolai Boilesen: 2-1.

Boilesen schiet Denen naar winst, Eriksen verzwikt zijn enkel

Het was voor de linksback van Ajax het eerste doelpunt in het shirt van Denemarken. De treffer van de talentvolle linksback was overigens het goede nieuws. Het slechte nieuws kwam vlak voor rust, toen ex-Ajacied Eriksen van het veld moest worden gedragen met een enkelblessure.

De ernst van de kwestuur is vooralsnog niet bekend. Volgens diverse media zou het gaan om een verstuikte enkel. De blessure kwam voort uit een pittige overtreding van Vegard Forren. Op het moment dat Eriksen naar de kant ging was de stand 1-0.

Namens Denemarken was William Kvist verantwoordelijk voor de openingstreffer. Marcus Pedersen, die in het verleden uitkwam voor Vitesse, tekende in Herning voor de gelijkmaker. In Denemarken maakte Viktor Fischer na een ruim zijn opwachting. De aanvaller van Ajax kwam in de ploeg voor Arsenal-spits Nicklas Bendtner.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen