Bodø/Glimt kijkt uit naar AZ-tweeluik: 'We zijn dol op hem'

Reacties

Voor Bodø/Glimt heeft het Conference League-tweeluik tegen AZ een extra betekenis. De Noorse ploeg zal op 10 maart een oude bekende verwelkomen.

Bodø/Glimt kijkt uit naar AZ-tweeluik: 'We zijn dol op hem'

'We zitten in de achtste finale en dan krijgt je te maken met goede teams. AZ is er daar één van', reageert trainer Kjetil Knutsen op de Conference League-loting. 'Ze hebben een goed georganiseerde ploeg. Ik denk dat het wel een tegenstander is tegen wie we op kunnen.'

Voor de Noorse club is er een extra reden om met plezier uit te kijken naar de dubbele confrontaties met de Alkmaarders. 'Ze hebben iemand op wie we dol zijn; Hakon Evjen', refereert Knutsen aan de aanvaller die twee jaar geleden door AZ werd weggeplukt bij Bodø. 'Hij zal gemengde gevoelens hebben. Ik weet niet voor wie hij zal zijn', vervolgde de trainer met een knipoog.

Een (tijdelijke) terugkeer van Evjen was eerder aan de orde, zei Knutsen. 'We hebben een beetje met hem gesproken. Nu krijgt hij zijn reis naar Bodø. Het zal een mooie reis worden. We zullen hem een fijn welkom heten, maar niet aardig tegen hem zijn als de wedstrijd is begonnen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.