Boateng en Las Palmas per direct uit elkaar

Reacties

Las Palmas heeft het contract van Kevin-Prince Boateng per direct ontbonden. De dertigjarige middenvelder tekende in mei nog een driejarige verbintenis bij de Spaanse club.

Boateng en Las Palmas per direct uit elkaar

Club en speler hebben woensdag overeenstemming bereikt over het ontbinden van het contract, zo maakt Las Palmas bekend op de clubsite. Die plotselinge beslissing is genomen vanwege persoonlijke redenen. 'Boateng gaat zijn sportieve carrière vervolgen op een bestemming waar hij dicht bij zijn familie kan zijn', laat de club weten.

Las Palmas nam Boateng afgelopen zomer transfervrij over van AC Milan. De Ghanees speelde in totaal 29 officiële duels voor de Spaanse club, waarin hij tien keer scoorde. In mei verlengde hij zijn aflopende contract met drie jaar, waardoor hij tot de zomer van 2020 vastlag bij de club uit de Primera División.

Aan die samenwerking komt nu een einde. Het is nog niet duidelijk waar Boateng zijn loopbaan gaat voortzetten. De middenvelder speelt dit seizoen onder zijn wedstrijdshirt met een speciaal tricot, waar de naam van Ajacied Abdelhak Nouri staat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.