Boadu had al voorgevoel over opvallend teken van leven

Reacties

Myron Boadu weet na vier maanden droogstaan weer wat scoren is. De jeugdinternational was zondag de gevierde man bij AS Monaco.

Boadu had al voorgevoel over opvallend teken van leven
© Pro Shots
Metz
Metz
1 - 2
Monaco
Monaco

Na zijn hamstringblessure moest Boadu steeds genoegen nemen met enkele minuten als invaller. Ook bij Jong Oranje hoefde hij zich niet te melden. Tegen FC Metz kreeg hij zondag de kans zich meer te laten zien. Direct na rust maakte de spits zijn opwachting.

Zijn optreden in Metz was er eentje om te onthouden. In de 67ste minuut zag hij zijn treffer nog worden geannuleerd vanwege buitenspel, maar vijf minuten later kon Boadu wel de felicitaties in ontvangst nemen.

De voormalig AZ-aanvaller had al een goed voorgevoel gehad. 'Ik voelde me vandaag bijzonder goed. Ik ben in uitstekende vorm na acht weken aan de zijlijn', zei de spits na afloop op de clubwebsite. 'Begin van het seizoen had ik na mijn afgekeurde goal mijn hoofd misschien laten hangen. Nu twijfelde ik niet en zei mezelf dat ik meer kansen zou krijgen. In mijn hoofd wist ik dat de volgende kans wel raak zou zijn.'

Dat bleek in de 72ste minuut. Zijn rake duikkopbal was meer dan alleen zijn tweede doelpunt in de Ligue 1, het was ook genoeg om de status van matchwinner te krijgen. Zijn doelpunt bezorgde Monaco namelijk de welkome drie punten in de jacht op een Europees ticket.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.