Blote kont kost Algerijn Belkebla deelname aan de Afrika Cup

Reacties

Een potje Fortnite is de Algerijnse middenvelder Haris Belkebla bijzonder duur komen te staan. De middenvelder besloot zijn kont te laten zien op een livestream en is door bondscoach Djamel Belmadi naar huis gestuurd.

Blote kont kost Algerijn Belkebla deelname aan de Afrika Cup

De actie van Belkebla schoot totaal in het verkeerde keelgat bij de strenge bondscoach, die direct na het zien van de beelden besloot om de speler van Brest uit de Afrika Cup-selectie van Algerije te verbannen. Saphir Taïder (Montreal Impact) lijkt de meest logische vervanger voor Belkebla.

De 25-jarige Belkebla moet ondertussen serieus beginnen te vrezen voor een voetballoopbaan zonder interlands. Hij was de enige speler in de Algerijnse selectie die nog wacht op zijn eerste interland en de kans is klein dat Belmadi hem ooit nog een keer zal oproepen.

De rel rondom Belkebla is het zoveelste bewijs van een ongelukkige voorbereiding van Algerije op het toernooi om de Afrika Cup. Er werd teleurstellend met 1-1 gelijkgespeeld tegen Burundi, sterspeler Nabil Bentaleb haakte geblesseerd af en smaakmaker Sofiane Feghouli is ontevreden omdat hij vanaf rechts moet spelen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.