Blind bloedchagrijnig: 'Schandalig dat we niet winnen'

Reacties

Daley Blind heeft geen goed woord over voor de prestatie van Ajax zondag. De Amsterdammers kwamen niet verder dan 0-0 tegen Go Ahead Eagles.

Blind bloedchagrijnig: 'Schandalig dat we niet winnen'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 0
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

De linkspoot erkende ruiterlijk dat Ajax niet goed genoeg speelde, net als tegen Heracles Almelo. In dat vorige duel werden ook al twee punten ingeleverd. 'Ik denk dat we er niet te lang over moeten praten. We krijgen genoeg mogelijkheden om te scoren. Dat laat je gewoon na', aldus Blind voor de camera van ESPN. De statistieken geven de linksback gelijk. Vooral in de slotfase kreeg Ajax enkele grote kansen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Als je kampioen wilt worden moet je van dit soort ploegen winnen', vervolgde Blind. 'Tegen de kleintjes word je kampioen zeggen ze en zoals het er nu naar uitziet doen we dat niet…'

Al te lang stilstaan bij de verdedigende instelling van Go Ahead wilde Blind niet. 'Je hebt ook twee ploegen nodig om te voetballen, maar ik zou hetzelfde doen. Het is verschrikkelijk om te zien voor het publiek en effectief voor hen. Maar dan nog, het is gewoon slecht van ons. Schandalig dat we niet winnen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.