Bijzondere statistiek: Ronaldo als dertiger de baas over Eto'o in hele loopbaan

Reacties

Na zijn tweede hattrick in vier dagen tijd zette Cristiano Ronaldo een opzienbarende statistiek neer. De 39-jarige aanvaller van Al-Nassr maakte zijn 422ste carrièredoelpunt sinds zijn dertigste levensjaar.

Bijzondere statistiek: Ronaldo als dertiger de baas over Eto'o in hele loopbaan
© Pro Shots

Daarmee verpulvert de Portugese wereldster in zijn dertiger jaren de doelpuntenaantallen van onder anderen Samuel Eto'o (420), Thierry Henry (411) en Didier Drogba (367) in hun gehele carrières.

Nou lijkt de tegenstand in de Saudi Pro League niet van die grootte zoals de spitsen van weleer die kenden in topcompetities als de Premier League en La Liga en dus lijkt Ronaldo voorlopig niet klaar zijn records verder uit te bouwen.

Ondanks zijn enorme doelpuntenproductie - dit seizoen maakte hij 29 doelpunten in 24 competitieduels - lijkt Ronaldo de landstitel uit zijn hoofd te kunnen zetten. Met nog acht wedstrijden te gaan kijkt Al-Nassr tegen een achterstand van twaalf punten aan op koploper Al-Hilal.

Verbazing aan tafel: 'Real Madrid zou dolblij zijn met Cristiano Ronaldo'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.