Ronaldo maakt tweede hattrick in vier dagen en schittert met vrije trappen

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft zijn tweede hattrick in vier dagen tijd gemaakt voor Al-Nassr. Waar de Portugees al zijn goals afgelopen zaterdag nog allemaal in de tweede helft maakte, deed hij dit dinsdagavond tijdens het duel met Abha Club (0-8) al in het eerste bedrijf.

Ronaldo maakt tweede hattrick in vier dagen en schittert met vrije trappen
© Pro Shots

Ronaldo, die drie dagen geleden tegen Al-Tai nog zijn 54e hattrick in clubverband maakte, is op stoom in de Saudi Pro League. Het in degradatienood verkerende Abha Club had vanavond geen antwoord op de scoringsdrift van de Portugese nummer zeven. Binnen een tijdsbestek van tien minuten schoot Ronaldo twee directe vrije trappen binnen. De eerste vrije bal die binnen plofte, kon deels als fout van de doelman worden gezien, maar de tweede krulde hij buiten het bereik van de sluitpost binnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nadat ook Sadio Mané had gescoord, maakte Ronaldo op slag van rust zijn hattrick compleet. De voormalig speler van Manchester United en Real Madrid zag doelman Ciprian Tatarusanu te ver voor zijn doel staan en stiftte deze vakkundig over hem heen. Om het feest compleet te maken, gaf Ronaldo ook nog de assist bij de 0-5 en dat was gelijk de stand waarmee Al-Nassr ging rusten.

Ronaldo had dit zijn seizoen zijn zinnen gezet op de titel van Saoedi-Arabië. Het Al-Hilal van spelers als Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Kalidou Koulibaly en de geblesseerde Neymar gaat alleen wel flink aan kop. Het verschil na 26 duels is twaalf punten. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.