Bijzondere bril voor Tagliafico, Neymar stopt nooit met feesten

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bijzondere bril voor Tagliafico, Neymar stopt nooit met feesten
© Pro Shots

Nicolás Tagliafico liep vorige week tegen Willem II een wond onder zijn oog op en traint nu met een bijzondere bril. Daarmee krijgt de Argentijn, die zichzelf nu Edgar Taglis noemt, de lachers op zijn hand. 

'Er moet ook tijd zijn om te relaxen, om te feesten. Ik zal daar nooit mee stoppen.'
Neymar krijgt kritiek vanwege de vele feestjes die hij geeft of bezoekt, maar maakt zich daar niet druk over. De duurste speler aller tijden is in ieder geval zeker niet van plan om te veranderen. 'Wie houdt er nou niet van een feestje? Iedereen wil toch lol maken? Ik weet wanneer ik kan feesten, en wanneer het kan, doe ik het', zegt Neymar tegen ESPN. 'Mensen noemen dat onvolwassen, maar ik weet precies wat ik doe. Ik zit nu al een aantal jaar in de voetbalwereld en als je alleen maar met voetbal bezig bent, explodeert je hoofd.'

'We zijn een groep lieve jongens. Misschien hadden we ons wel iets meer druk moeten maken.'
Manchester United verloor vorige week van Sheffield United, nadat een goal van Anthony Martial was afgekeurd. Na afloop bleek dat een verkeerde beslissing van de arbitrage te zijn, maar scheidsrechter Peter Bankes werd niet echt onder druk gezet door balende United-spelers. Ole Gunnar Solskjaer ziet daarin wel een winstpunt voor zijn groep. 'Je krijgt niet alles naar je toe geschoven.'

Sivasspor is inmiddels wel gewend aan weersomstandigheden die het voetbal iets lastiger maken. Een paar weken geleden speelde de club uit de Süper Lig op een besneeuwd veld in het wit tegen Istanbul Basaksehir; afgelopen weekend had de sneeuwval plaatsgemaakt voor hevige regenval. Sivasspor moest tegen Alanyaspor opnieuw aan de bak, maar deze wedstrijd werd uiteindelijk toch maar gestaakt. Zondag werd het duel uitgespeeld en Sivasspor verloor met 3-1.

• In Polen won Warta Poznán van Cracovia (1-0), maar voor rust was er nog niet gescoord. Dat zorgde voor frustratie bij doelman Adrian Lis, die de lach echter al snel terug op zijn gezicht kreeg. 

'Normaal gesproken kijken wij natuurlijk niet bij Preston North End voor versterkingen.'
• Engels kampioen Liverpool haalde op Deadline Day Ben Davies binnen als nieuwe verdediger en dat zorgde voor een hoop gefronste wenkbrauwen. Jürgen Klopp begrijpt dat wel. 'Maar toen we hem zagen, raakten we echt onder de indruk', aldus de oefenmeester, die later op de maandag ook nog Ozan Kabak van Schalke 04 kon verwelkomen

• Ajax rondde maandag de komst van Oussama Idrissi af en hij kan dinsdag meteen aan de taart. Ajax-coach Erik ten Hag is namelijk jarig: de oefenmeester viert vandaag zijn 51ste verjaardag. 

• Ook Gerard Piqué (34), Oleguer (41), Ivan Perisic (32), Barry Ferguson (43), Harry Winks (25) en Ravel Morrison (28) zijn een jaartje ouder geworden. Laatstgenoemde vertrok onlangs alweer bij ADO Den Haag. Een nieuwe club op zijn verjaardag? Het zou toch een mooi cadeautje zijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.