Bijlow keert na 74 dagen terug onder de lat bij Feyenoord

Reacties

Justin Bijlow heeft een basisplaats in de Europa League-wedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma. De 25-jarige doelman is voldoende hersteld van zijn polsbreuk om te starten in de eerste wedstrijd in de kwartfinale.

Bijlow keert na 74 dagen terug onder de lat bij Feyenoord
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
AS Roma
AS Roma

Bijlow kwam op 29 januari in de uitwedstrijd tegen FC Twente voor het laatst in actie. Terwijl Feyenoord in de voorbije maanden grote stappen zetten naar de landstitel en Shakhtar Donetsk uitschakelde in de achtste finale van de Europa League, moest de goalie toekijken. De zesvoudig international is nu weer fit genoeg om Timon Wellenreuther af te lossen onder de lat bij Feyenoord.

Er zijn geen verrassingen in de opstelling van Feyenoord. Lutsharel Geertruida fungeert als rechtsback, waardoor Marcus Pedersen opnieuw op de bank zit. Voorin krijgen Oussama Idrissi en Alireza Jahanbakhsh de voorkeur op de flanken. Laatstgenoemde haakte zondag vlak voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk af en werd toen vervangen door Igor Paixão. De 22-jarige Braziliaan maakte indruk door twee keer te scoren.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Kökçü, Szymanski, Wieffer; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.