Bieber laat Neymar toontje lager zingen, ongehoorde misser

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bieber laat Neymar toontje lager zingen, ongehoorde misser

'Ik heb enorm genoten van de atmosfeer. Dat moeten de spelers van Feyenoord ook doen, al acht ik de ploeg – meer dan wij destijds – in staat om een goed resultaat te behalen. Dat ze hebben ze in de thuiswedstrijd wel bewezen.'
Paul Bosvelt haalt in aanloop naar Manchester United - Feyenoord van donderdag herinneringen op aan de Champions League-wedstrijden tussen de Engelsen en de Rotterdammers in het seizoen 1997/98. Feyenoord verloor beide duels. (Feyenoord.nl)

Raúl Ruidíaz van het Mexicaanse Monarcas Morelia verprutste op fabuleuze wijze een Panenka-penalty.

Benik Afobe wacht nog altijd op zijn debuut voor DR Congo. Onlangs reisde de aanvaller van AFC Bournemouth, die in de jeugd uitkwam voor de vertegenwoordigende Engelse elftallen, naar Afrika in de veronderstelling dat hij zijn eerste cap zou veroveren. 'Helaas verstuurde de FA het papierwerk naar het verkeerde Congo (ook wel Congo-Brazzaville genoemd, red.)', treurt Afobe in gesprek met de BBC. 'Het duurde te lang om alles te herstellen.'

• De discussie over wat nu de grootste gemiste kans aller tijden is kan wat ons betreft worden gesloten.

• Zanger Justin Bieber trainde deze week mee bij Barcelona. De 22-jarige Canadees maakte indruk op de sterspelers van de Catalanen.

• Twee Manchester United-fans brachten de nacht van vrijdag op zaterdag door op Old Trafford in een poging de Premier League-wedstrijd van zaterdag tegen Arsenal bij te wonen. De fans namen zoals zoveel mensen deel aan een tour door het stadion. Voordat de rondleiding ten einde was, slaagden ze erin te 'ontsnappen'. Zaterdagochtend werden de supporters gevonden door beveiligers en overgedragen aan de politie.

'Als er één speler is die Manchester City moet kopen, dan is het Virgil van Dijk.'
Jamie Redknapp is een enorme fan van Virgil van Dijk. De oud-speler van onder andere Liverpool en Tottenham Hotspur raadde de Nederlandse verdediger eerder al aan bij Barcelona en Real Madrid. Nu is Manchester City de perfecte stap voor Van Dijk, meent Redknapp. 'Manchester City heeft slechts twee clean sheets in de laatste vijftien wedstrijden gehouden, terwijl Van Dijk zich tegen Liverpool weer van zijn beste kant liet zien.' (The Daily Mirror)

Daley Blind is vereerd dat hij met Zlatan Ibrahimovic in een team zit bij Manchester United. 'Er is geen twijfel over mogelijk dat Zlatan een van de beste spitsen ter wereld is', zegt Blind in De Telegraaf. De Oranje-international kent de manieren van de Zweedse aanvaller inmiddels goed. 'Daar zijn genoeg beelden van. Hij is prettig aanwezig en in voor een dolletje.'

• De fans van de Bunnikside van FC Utrecht zorgden in 2015 in de wedstrijd tegen Ajax voor ophef door een antisemitisch lied te zingen. Maandag, toen Jong Ajax in de Jupiler League op bezoek kwam bij de Utrechtse beloften, gebeurde hetzelfde. Althans, bijna dan. De supporters zongen: 'Mijn vader werkt bij ProRail, mijn moeder zit bij de NS. Samen knippen ze kaartjes, want kaartjes knippen het best.' Volgens een boze fan van Utrecht is er echter niets mis met dit ludieke alternatief.

• Het huwelijk tussen Kolbeinn Sightórsson en Galatasaray dreigt uit te lopen op een vechtscheiding. De IJslandse spits werd aan het einde van de zomerse transferperiode door FC Nantes verhuurd aan de Turken, maar hij speelde nog niet. Sigthórsson kampte met een meniscusblessure, maar volgens de Turkse krant Fanatik is de ex-Ajacied daar volgens de clubartsen al van hersteld. De spits beweert dat hij nog steeds last heeft van de blessure. De verwachting is dat de ploeggenoot van Nigel de Jong en Wesley Sneijder in de winter vertrekt.

'Ik ben niet ingegaan op het aanbod van Valencia, omdat mijn zaakwaarnemer me dat afraadde.'
Marc Wilmots zit nog altijd thuis na zijn ontslag als bondscoach van België na het EK in Frankrijk. De oefenmeester had al wel aan de slag kunnen gaan bij een club. Hij zou Valencia hebben afgeslagen. 'Ik heb deze zomer in Parijs ook gesproken met de bondsvoorzitter van Algerije en die man had uitstekend werk verricht. Maar op dit moment wil ik toch liever een club trainen, elke dag aan de slag zijn.' (L'Équipe)

Juan Mata zorgde zaterdag voor de enige treffer van Manchester United in de topper tegen Arsenal (1-1). De middenvelder staat dit seizoen regelmatig in de basis en verdient wel wat meer krediet, meent Jamie Carragher. De oud-verdediger van Liverpool schrijft dat in een opiniestuk op Sky Sports. 'Ik denk dat hij een van de meest onderschatte spelers van de Premier League is. Je kan hem scharen in het rijtje Kevin De Bruyne, Philippe Coutinho, David Silva en Eden Hazard, de absolute top.'

• De Nigeriaan Chinedu Harrison vond fietsen een beetje saai en dus bedacht hij iets nieuws: fietsen met een bal op zijn hoofd. Dat deed hij zo goed, dat hij een record heeft verbroken. Harrison hield het 103 kilometer lang vol. 'Ik wil de wereld laten zien wat ik kan doen', zei de speler van FC Bal op 't Hoofd in de Engelse krant The Sun. Harrison vestigde eerder een record door 48 kilometer lang te lopen met een bal op zijn hoofd.

Christian Kabasele vindt het vreemd dat hij kritiek kreeg van Johan Boskamp. De verdediger van Watford en België noemde bondscoach Roberto Martínez een betere tacticus dan zijn voorganger Marc Wilmots. Boskamp vond die uitspraak ongepast. 'Ik heb inderdaad gezegd dat Martínez tactisch sterker beslagen is. Maar dat ik daarvoor op korrel werd genomen door Johan Boskamp, begrijp ik niet. Ik zei gewoon net hetzelfde als Thibaut Courtois en Romelu Lukaku, maar misschien kreeg ik kritiek, omdat ik minder bekend ben.' (Fan)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.