Beroepsprovocateur Neymar: revanche op Haaland was gepland

Reacties

Marquinhos heeft een boekje open gedaan over de frustratie bij Neymar in het tweeluik met Borussia Dortmund. Bij de return in de achtste finale van de Champions League haalde de ster van Paris Saint-Germain zijn gram, met name ten opzichte van Erling Haaland.

Beroepsprovocateur Neymar: revanche op Haaland was gepland
© Pro Shots

De manier waarop midden februari de thuiszege door Dortmund werd gevierd, schoot in het verkeerde keelgat bij PSG. Er zouden vanuit Duitse kant beledigingen zijn geroepen in de spelerstunnel. Haaland was met twee goals de grote man die avond en in aanloop naar de return werd nog extra olie op het vuur gegooid vanuit BVB-zijde. Een beeld op social media met Haaland kalm juichend in Parijs en de tekst 'My city, not yours' werd door Neymar en co als een provocatie gezien.

Neymar nam op geheel eigen wijze revanche door na de door PSG gewonnen return het juichen van Haaland met het volledige team na te bootsen. De Braziliaanse dribbelaar gaf op Instgram nog een trap na door een foto te plaatsen met als bijschrift: 'Parijs is onze stad, niet die van jou'.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Marquinhos vertelt er nu op YouTube over bij het programma Desimpedidos: 'Hij houdt van dat soort dingen. Neymar is meer dan een voetballer. Voor de wedstrijd vertelde hij ons al dat hij Haaland zou gaan provoceren. Hij is niet bang en reageert graag op provocaties. Na zijn goal vroeg ik hem al of hij alle frustratie kwijt was. Hij waarschuwde me. Ik vroeg hem of hij de rest tot na de wedstrijd wilde bewaren en hij reageerde dat ik hem niet moest proberen te stoppen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.