'Bellingham heeft als enige door dat de troon van Messi en Ronaldo vrij is'

Reacties

Guti, de geliefde ex-middenvelder die ongeveer zijn hele carrière in het maagdelijk wit van Real Madrid speelde, geniet met volle teugen van de eerste maanden van Jude Bellingham bij Real Madrid.

'Bellingham heeft als enige door dat de troon van Messi en Ronaldo vrij is'
© Pro Shots

'Waarom de fans al zo van hem houden? Omdat hij echt graag wilde komen', aldus de man die zelf ooit publiekslieveling was in het Bernabéu over de van Borussia Dortmund overgekomen Engelsman. 'Hij speelt een paar ongelofelijke wedstrijden. Er wordt gepraat over de troon van Vinícius Júnior, Kylian Mbappé en Erling Haaland, maar Bellingham heeft als enige door dat de troon van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo ook vrij is. En hij gaat ervoor', aldus Guti in de radioshow El Chiringuito.

Guti weet waar hij het over heeft: in 2009 zag hij Ronaldo naar Spanje komen om bij Real te voetballen, Lionel Messi vertoonde toen al enkele jaren op wekelijkse basis zijn verbluffende talent bij Barcelona. Het was het begin van een tijdperk waarin de twee in de ogen van veel waarnemers ver boven alle andere voetballers uitstaken. Guti vertrok in 2010 bij Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer J. Bellingham
Meer over J. Bellingham
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.