Beelden Sport1: doelpuntenregen in de Allianz Arena

In samenwerking met Sport1 brengt VI.nl samenvattingen van de topwedstrijden uit Europa. Bekijk hoe de halve finale van het vriendschappelijke toernooi om de Audi Cup uitmondde in een doelpuntenregen. Na 36 minuten stond Manchester City met 5-0 voor, waarna AC Milan nog vóór rust terugkwam tot 5-3. Daar bleef het uiteindelijk blij.

Op de foto: Stevan Jovetic, die zijn officieuze debuut maakte bij City, en Aleksandar Kolarov.

Later op de avond won Bayern München met 2-0 van São Paulo. Arjen Robben was goed voor een assist en de Braziliaanse doelman Rogério Ceni, die in zijn loopbaan meer dan honderd keer scoorde, miste in de slotfase een strafschop.

Donderdag staan Manchester City en Bayern in de finale van de Audi Cup en nemen de andere twee ploegen het tegen elkaar op in de strijd om de derde stek.