Beelden Ligue 1: schrik om Neymar, knal van Memphis

Reacties

Paris Saint-Germain wees zondag Olympique Marseille hardhandig terug, terwijl Olympique Lyon de punten door de vingers liet glippen. De beelden van twee beladen duels in de Ligue 1.

Beelden Ligue 1: schrik om Neymar, knal van Memphis

Paris Saint-Germain – Olympique Marseille 3-0
Paris Saint-Germain heeft met de overtuigende zege in Le Classique de status van koploper onderstreept met treffers van onder anderen Kylian Mbappé en Edinson Cavani. Maar de 3-0 overwinning in Parc des Princes werd overschaduwd door het uitvallen van Neymar. Ruim een week voor de cruciale Champions League-return tegen Real Madrid is de mogelijke absentie van de Braziliaan een nachtmerrie voor PSG. Zijn statistieken tegen Marseille onderbouwden dat: meer balcontacten (62) en afgeronde dribbels (17) dan wie dan ook op het veld.

Olympique Lyon – Saint-Étienne 1-1
In de achtervolging heeft Olympique Lyon opnieuw terrein moeten prijsgeven. Saint-Étienne pakte een punt door een late treffer van Mathieu Debuchy. De thuisploeg had na de fraaie openingstreffer van Mariano Diáz kansen de marge te vergroten. Maar de pogingen van onder anderen Memphis Depay - met een heerlijke knal - hadden niet het gewenste effect, zodat de gasten nog een punt konden pakken in de beladen Derby du Rhône.

Toulouse - AS Monaco 3-3
Voormalig Ajax-flop Yaya Sanogo heeft AS Monaco een frustrerende zaterdagavond bezorgd. De aanvaller maakte in de slotfase de inhaalrace van Toulouse compleet, waardoor de Monegasken ondanks een 1-3 voorsprong genoegen moesten nemen met een punt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.