Bijzondere goal Sanogo dwarsboomt Monaco in spektakelstuk

Reacties

AS Monaco heeft zaterdag in de Ligue 1 dure punten laten liggen in de strijd om Champions League-voetbal. De achtervolger van Paris Saint-Germain greep tegen Toulouse in de slotfase naast de winst door voormalig Ajacied Yaya Sanogo: 3-3.

Bijzondere goal Sanogo dwarsboomt Monaco in spektakelstuk

De uitploeg kwam tot twee keer toe op voorsprong via Rony Lopes. Eerst trok Ibrahim Sangaré de stand gelijk, na de tweede treffer van Lopes liep Monaco uit naar 1-3 via Stevan Jovetic. In het laatste kwartier ging het toch nog mis voor de Monegasken. Andy Delort benutte een makkelijk gegeven penalty en drie minuten voor tijd kreeg Monaco zelfs de gelijkmaker om de oren. Sanogo schoot knap uit de draai binnen op aangeven van Delort.

Zijn treffer was niet alleen bijzonder vanwege het ongelukkige moment voor Monaco, maar ook omdat het pas de tweede competitiegoal van de spits van dit seizoen was. Sanogo, die in het seizoen 2015/16 als huurling voortijdig terugkeerde van Ajax naar Arsenal, speelt sinds vorige zomer bij Toulouse.

Olympique Marseille en het Olympique Lyon van Memphis Depay en Kenny Tete kunnen zondag profiteren van de schade van Monaco, in de pittige duels met respectievelijk Paris Saint-Germain (Le Classique) en Saint-Étienne (de Derby du Rhône).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.