Enkelblessure huilende Neymar verpest feestavond PSG

Reacties

Paris Saint-Germain heeft zondagavond Le Classique gewonnen (3-0), maar hield een bittere nasmaak over aan het duel. De wedstrijd tegen Olympique Marseille werd door de koploper van de Ligue 1 al voor rust beslist, in de slotfase viel Neymar echter geblesseerd uit.

Enkelblessure huilende Neymar verpest feestavond PSG

Kylian Mbappé wist al na tien minuten het net te vinden en daarmee schoot de jonge Fransman zich de recordboeken in. Mbappé loste Samir Nasri af als jongste doelpuntenmaker in een Franse Klassieker. In 2006 was Nasri trefzeker in het shirt van Marseille, toentertijd was hij 19 jaar, 2 maanden en 17 dagen oud. Mbappé scherpt dat record aan met zijn leeftijd van 19 jaar, 2 maanden en 8 dagen.

Een kwartier na de 1-0 was het Marseille-verdediger Rolando die PSG een handje hielp. De Portugees werkte een schot van Neymar achter zijn eigen doelman. Tien minuten in het tweede bedrijf pikte clubtopscorer aller tijden Edinson Cavani ook zijn doelpunt mee, op aangeven van Neymar schoot de spits raak.

Neymar
Diezelfde Neymar moest in de slotfase per brancard van het veld. De duurste speler ter wereld verzwikte zijn enkel na een duel en kon zijn tranen niet bedwingen toen hij van het veld werd gedragen (zie video onder). De blessure van Neymar komt op een erg ongunstig moment voor PSG. De tweede Champions League-ontmoeting met Real Madrid wordt al over negen dagen afgewerkt en de hoofdstedelingen moeten een 3-1 nederlaag goed zien te maken in de achtste finale van het toernooi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.