Beckham wil debuterende zoon niet in watten leggen: 'Extra aanpakken'

Reacties

Vader David Beckham wil allerminst dat zoonlief Romeo een voorkeursbehandeling krijgt bij zijn Amerikaanse club. Sterker nog, hij moet extra worden aangepakt.

Beckham wil debuterende zoon niet in watten leggen: 'Extra aanpakken'
© Pro Shots

Met de genen van zijn vader die ook nog eens eigenaar is van Inter Miami, was het debuut voor Romeo Beckham voor zusterclub Fort Lauderdale geen verrassing. Afgelopen weekend maakte de negentienjarige zijn profdebuut tegen South Georgia Tormenta (2-2).

Volgens Inter Miami-trainer Phil Neville deed Beckham junior het goed. 'Hij zou een helft spelen en speelde bijna tachtig minuten, omdat hij een jongen is die hongerig is. Er rust veel druk op zijn schouders en de verwachtingen zijn hooggespannen. Maar hij staat met beide benen op de grond', zei de Engelse oud-international na het zien van de wedstrijd tegen South Georgia Tormenta.

Dat niet in de minste plaats vanwege de houding van zijn vader. 'Het eerste wat David tegen me zei: "Je moet het hem moeilijker maken dan wie dan ook". Hij moet harder werken om in het team te komen, omdat er anders vragen worden gesteld', zei Neville, wiens zoon Harvey via Fort Lauderdale ook de stap naar de MLS wil maken. 'Mijn zoon weet ook dat hij bij deze club niet anders behandeld wordt dan elke andere speler. Dat geldt ook voor Romeo.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.