Becker kan snelle terugkeer bij Union Berlin vergeten

Reacties

Sheraldo Becker kan Union Berlin voorlopig nog niet van dienst zijn. De aanvaller maakt via social media bekend dat hij is geopereerd aan zijn enkel en dat hij kan beginnen aan zijn revalidatie.

Becker kan snelle terugkeer bij Union Berlin vergeten
© Pro Shots

Becker was in de eerste seizoenshelft een belangrijke kracht bij het verrassend sterk presterende Union Berlin en scoorde aan het begin van januari nog tegen Werder Bremen en VfL Wolfsburg. Het ging mis tegen Bayer Leverkusen, toen Becker zich verstapte en geblesseerd uitviel. Hij deed even hierna nog wel een uur mee tegen FC Augsburg, maar zit sinds dat duel (op 23 januari) in de lappenmand.

Becker miste door zijn kwetsuur de laatste zeven competitiewedstrijden en daar zullen nog wel wat duels bij gaan komen. Begin maart leek het er nog op dat de aanvaller snel terug zou keren op het veld, maar nu laat Becker via social media weten dat hij inmiddels is geopereerd aan zijn enkel.

Het is onduidelijk hoelang Becker nodig zal hebben voor zijn herstel. Kicker verwacht dat de vleugelflitser dit seizoen nog wel zijn rentree kan maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Union Berlin
Meer over Union Berlin
Meer S. Becker
Meer over S. Becker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.