Bazoer moet degradatiestrijd in Bundesliga staken door operatie

Reacties

Het seizoen is ten einde voor Riechedly Bazoer. De middenvelder van VfL Wolfsburg ondergaat maandag een knieoperatie, zo heeft trainer Bruno Labbadia donderdag bevestigd.

Bazoer moet degradatiestrijd in Bundesliga staken door operatie

Bazoer heeft last van problemen met zijn meniscus en miste ook al het vorige competitieduel. Zaterdag werd door Wolfsburg met 4-1 verloren bij RB Leipzig, waardoor de problemen enorm zijn. De club waar ook Paul Verhaegh en Jeffrey Bruma onder contract staan, staat met nog één speelronde te gaan in de Bundesliga op de zestiende plaats.  Die positie betekent aan het einde van het seizoen dat er een play-off moet worden gespeeld om degradatie te ontlopen.

Het verschil met nummer vijftien Freiburg is drie punten en Wolfsburg heeft bovendien een veel minder doelsaldo. Zaterdagmiddag vecht VfL Wolfsburg tegen 1. FC Köln voor zijn laatste kans op rechtstreekse handhaving, maar Bazoer is er dan dus niet bij. Door een marge van slechts twee punten op Hamburger SV (zeventiende) is zelfs rechtstreekste degradatie nog mogelijk voor Wolfsburg.

Bazoer kent mede door eerder blessureleed ook op persoonlijk vlak een teleurstellend seizoen. De ex-Ajacied kwam dertien keer in actie in de Bundesliga en was in de laatste maanden wel regelmatig basisspeler.

Samenvatting RB Leipzig - VfL Wolfsburg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.