Bazoer bedankt voor Curaçao: 'Ik wil vechten voor mijn kans in Oranje'

Reacties

Riechedly Bazoer is niet van plan in te gaan op een oproep van Curaçao voor het toernooi om de Gold Cup. Voor de zesvoudig international van Oranje was het een verrassing dat hij bij de voorlopige selectie van bondscoach Guus Hiddink zat.

Bazoer bedankt voor Curaçao: 'Ik wil vechten voor mijn kans in Oranje'
© Pro Shots

Bazoer was zaterdag een van de verrassende namen die bij de voorselectie van Curaçao zaten voor de aankomende editie van het Gold Cup-toernooi. Ook Feyenoord-verdedigers Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida prijkten op die lijst, terwijl ze onlangs nog uitkwamen voor Jong Oranje. Joshua Brenet, Tahith Chong, Sherel Floranus, Ruben Kluivert, Armando Obispo, Quinten Timber en Ricardo van Rhijn zaten eveneens in de opvallende voorselectie.

Bazoer dus ook, tot zijn eigen verbazing. Dat vertelt de 24-jarige verdediger van Vitesse aan ESPN, dat dinsdag aanwezig was bij de eerste training. 'Guus Hiddink heeft me een paar keer benaderd, maar ik heb gezegd dat ik op dit moment niet aan Curaçao denk en dat ik mijn best wil doen om in Oranje te komen. Dus voor mij was het ook een verrassing', aldus Bazoer, die in 2015 als speler van Ajax zijn debuut maakte bij het Nederlands elftal.

En Bazoer heeft een rentree in Oranje zeker nog niet uit het hoofd gezet. De pogingen uit Curaçao om hem over de streep te trekken, zijn tevergeefs. 'Mijn ouders komen uit Curaçao, ik heb een heel warme band met Curaçao, maar op dit moment denk ik niet aan Curaçao, met alle respect. Ik wil vechten voor mijn kans in Oranje.' Mocht Bazoer op de definitieve lijst staan voor het Gold Cup-toernooi, dan zou hij bedanken voor die oproep.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Curaçao
Meer over Curaçao
Meer R. Bazoer
Meer over R. Bazoer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.