Bayern München rekent weer op volledig opgeleefde James

Reacties

Precies op tijd heeft James Rodríguez zijn topvorm hervonden bij Bayern München. Komende zomer loopt immers de huurovereenkomst tussen de Duitse topclub en Real Madrid op zijn einde. Als het aan Bayern ligt, komt er een vervolg.

Bayern München rekent weer op volledig opgeleefde James

Bayern München heeft in de tweejarige huurdeal een optie tot koop ter waarde van 42 miljoen euro opgenomen. De laatste maanden leek het vrijwel zeker dat die niet gelicht zou worden. James zat op de bank en soms zelfs op de tribune. In interviews maakte de Colombiaan duidelijk zeer ontevreden te zijn en flirtte hij met een terugkeer naar Real Madrid.

Ondertussen verscheen in Duitsland het ene na het andere verhaal over de moeizame relatie tussen James en trainer Niko Kovac. Inmiddels is alles anders. Op 2 februari zette Kovac de aanvallende middenvelder in de basis tegen Bayer Leverkusen en sindsdien startte James in elke wedstrijd, ook tegen Liverpool in de Champions League. Tijdens de in totaal zeven basisplaatsen was hij goed voor drie assists en één doelpunt.

De liefde tussen James, zeer populair bij de Beierse achterban, en Bayern lijkt dan ook helemaal terug. De voorzitter van de Duitse koploper, Karl-Heinz Rummenigge, is in gesprek met Bild duidelijk over de toekomst van de technicus. 'Ik weet zeker dat James Rodríguez volgend seizoen nog voor Bayern München speelt. Niko Kovac is onder de indruk van hem en zijn band met James is goed. Persoonlijk ben ik ook groot fan van James.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.