'Bayern München hervat jacht op Chelsea-parel Hudson-Odoi'

Reacties

Bayern München heeft de komst van Callum Hudson-Odoi nog altijd niet uit het hoofd gezet. Volgens eensluidende berichten uit Duitsland en Engeland zal de kampioen van Duitsland spoedig een nieuw bod uitbrengen op de achttienjarige vleugelspits, wiens contract bij Chelsea volgend jaar afloopt.

'Bayern München hervat jacht op Chelsea-parel Hudson-Odoi'

Dat terwijl de nieuwe manager Frank Lampard onlangs nog liet weten dat hij Hudson-Odoi graag op Stamford Bridige houdt. De aanstelling van de clubicoon betekent waarschijnlijk dat de kansen op speeltijd voor het Engelse toptalent flink zullen toenemen, waar die onder de inmiddels naar Juventus vertrokken Maurizio Sarri vrij beperkt waren. Bayern blijft echter onveranderd jagen op de razendsnelle vleugelaanvaller.

Technisch directeur Hasan Salihamidzic liet in de winter al weten dat Hudson-Odoi als belangrijke kandidaat geldt om zich te ontfermen over de erfenis van Franck Ribéry en Arjen Robben en dat Bayern vastberaden is hem vast te leggen. Destijds legde Chelsea een bod van 25 miljoen euro naar verluidt naast zich neer. Nu komt Bayern volgens zowel The Daily Mail als Sport Bild spoedig met een verhoogd bod van circa vijftig miljoen euro.

Het Duitse medium zet het bericht kracht bij met een recente uitspraak van Salihamidzic. 'Mijn mening over Callum Hudson-Odoi is niet veranderd.' Het zal Chelsea ongetwijfeld de nodige kopzorgen geven. The Blues zijn deze zomer met handen en voeten gebonden door het transferverbod van de FIFA en zouden bij een eventueel vertrek van de vleugelspits geen vervanger kunnen aantrekken. Dat terwijl Eden Hazard al voor Real Madrid tekende.

Ondertussen blijven ook twee andere namen prominent rondzingen bij Bayern als opvolgers van Ribéry en Robben: Leroy Sané en Ousmane Dembélé. Bild schreef zaterdag echter dat vooral de komst van Dembélé moeilijk realiseerbaar zou zijn omdat hij liever bij Barcelona zou blijven. Over Sané zei Karl-Heinz Rummenigge recent nog dat Bayern wacht op wat hij over zijn toekomst beslist. Steven Bergwijn geldt als alternatief voor het duo.

De zoektocht van Bayern naar de opvolgers van Robbery
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer C. Hudson-Odoi
Meer over C. Hudson-Odoi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.