'Bayern moet flink betalen voor bekende Neuer-vervanger'

Reacties

Alexander Nübel is de beoogde vervanger van de geblesseerde Manuel Neuer. Bayern München moet schijnbaar wel flink betalen om de verhuurde keeper terug te halen.

'Bayern moet flink betalen voor bekende Neuer-vervanger'
© Pro Shots

Na het skiongeluk van Neuer, die op krukken zijn kerstwens uitsprak, ging Bayern op zoek naar een doelman. Verschillende opties passeerden de revue. Nübel kwam uiteindelijk naar boven als de meest geschikte kandidaat.

Nübel is ook geen onbekende voor de Beierse club. Sterker nog, de 26-jarige doelman staat nog onder contract bij Bayern München. Bij gebrek aan perspectieven in Beieren is hij echter dit seizoen verhuurd aan AS Monaco.

Bayern heeft contact opgenomen met de Monegasken, die zich ogenschijnlijk hard opstellen. In plaats van de eerdere geopperde twee miljoen euro wil de Ligue 1-club tien miljoen euro voor het voortijdig beëindigen van de huurovereenkomst, zo wordt geopperd in Beierse media.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer A. Nübel
Meer over A. Nübel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.