'Bayern misschien wel de beste ploeg van de wereld'

Reacties

Olympiakos is dit seizoen een van de verrassingen in de Champions League. De ploeg van trainer Marco Silva is de nummer twee van Groep F en wacht dinsdagavond het bezoek aan Bayern München.

'Bayern misschien wel de beste ploeg van de wereld'

De coach van de Grieken beseft hoe zwaar dat duel van vanavond is. 'Bayern is op dit moment misschien wel de beste ploeg van de wereld. Maar goed, niemand had gedacht dat wij tweede zouden staan na vier speelronde', zo wilde hij tijdens de persconferentie een stunt niet uitsluiten.

'We zijn hier met dezelfde gevoelens als toen we arriveerden in Londen', verwijst Silva naar de 3-2 uitzege op The Gunners. 'Maar Bayern is nóg weer sterker dan Arsenal. We gaan er in ieder geval alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten.'

Als Olympiakos erin slaagt minimaal een punt te pakken is plaatsing voor de achtste finale direct een feit. Net als Bayern staat de ploeg immers op negen punten en Arsenal en Dinamo Zagreb hebben liefst zes punten achterstand.

Of er een (salon)remise in zit, moet vanaf 20.45 uur blijken voor Olympiakos. De thuisvorm (zie hieronder) van Bayern belooft wat dat betreft weinig goeds. Juist die onaantastbare status zorgde in Griekenland voor een fraaie cover (zie ook onderstaand).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.