Bayern laat recordaankoop naar PSG gaan: Kim wordt zijn opvolger

Reacties

Lucas Hernández gaat Bayern München na vier jaar verlaten. De verdediger is volgens verschillende Franse media momenteel in Parijs, om zijn transfer naar Paris Saint-Germain af te ronden. Bij Bayern wordt Min-jae Kim van Napoli vervolgens weer de opvolger van Hernández.

Bayern laat recordaankoop naar PSG gaan: Kim wordt zijn opvolger
© Pro Shots

De 27-jarige Hernández maakte in 2019 de overstap van Atlético Madrid naar Bayern en is met een transfersom van tachtig miljoen euro nog altijd de recordaankoop van Der Rekordmeister. Naar verluidt gaat hij nu voor zo'n vijftig miljoen euro naar PSG. Bayern accepteert dus een flink verlies, maar kan voor hetzelfde bedrag Kim overnemen van Napoli.

De vraag is hoe Hernández verwelkomd zal gaan worden in Parijs. De 33-voudig Frans international werd geboren in Marseille en de supportersgroepering Collectif Ultras Paris (CUP) van PSG liet bij monde van de voorzitter duidelijk weten dat Hernández vanwege zijn afkomst niet gewenst was. Het heeft de verdediger niet doen besluiten om maar af te zien van een transfer.

Hernández speelde in het afgelopen seizoen maar elf wedstrijden voor Bayern, wat vooral door blessureleed kwam. De verdediger miste de gehele tweede seizoenshelft vanwege een kruisbandblessure. In totaal kwam Hernández in vier jaar tijd tot 107 duels voor Bayern. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.