Ultra's PSG waarschuwen Hernández: 'Jullie zijn hier niet welkom'

Reacties

De naam van Lucas Hernández zingt rond bij Paris Saint-Germain. Komt het tot een transfer, dan lijkt de verdediger van Bayern München niet te hoeven rekenen op een hartelijke ontvangst.

Ultra's PSG waarschuwen Hernández: 'Jullie zijn hier niet welkom'
© Pro Shots

Bayern nam Hernández vier jaar geleden voor tachtig miljoen euro over van Atlético Madrid. Naar verluidt staat de Franse verdediger voor een terugkeer naar zijn thuisland. Volgens onder meer RMC Sport wil PSG de 27-jarige stopper overnemen. Dat is tegen het zere been van supportersgroepering Collectif Ultras Paris (CUP), dat bij monde van voorzitter Romain Mabille heeft laten weten tegen de transfer te zijn.

Dat heeft alles te maken met de afkomst van Hernández, die in Marseille is geboren. Dat valt niet in goede aarde bij de achterban. Ook Theo, de broer van Lucas, wordt gekoppeld aan PSG. 'Jullie zijn hier niet welkom, de marseillais. Dat gaan we je laten merken', schrijft Mabille op Instagram, met daarbij een screenshot over het nieuws dat de onderhandelingen zich in de afrondende fase zouden bevinden.

In het spoor van Messi
De supporters van PSG lieten afgelopen seizoen meermaals hun sentiment rondom Lionel Messi blijken. De Argentijnse wereldkampioen kreeg het verwijt zich niet genoeg in te zetten voor de Franse landskampioen en werd de laatste weken consequent getrakteerd op een fluitconcert. Valt die 'eer' straks ook Hernández ten deel?

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.