'Bayern grijpt op slotdag naast drietal versterkingen'

Reacties

Supporters van Bayern München die hoopten op een versterking voor hun club op de laatste dag van de transferperiode, hebben een teleurstellende dag gehad. De kampioen van de Bundesliga werd met veel spelers in verband gebracht, maar haalde uiteindelijk niemand.

'Bayern grijpt op slotdag naast drietal versterkingen'
© Pro Shots

Voor de vertrokken rechtsback Benjamin Pavard – de Fransman trok naar Internazionale – had de clubleiding graag een vervanger zien komen. Op het lijstje: Trevoh Chalobah en Armel Bella-Kotchap. Voor beide spelers kwam het uiteindelijk net niet tot een akkoord. De pijnlijkste miskleun was die rondom de Portugese middenvelder João Palhinha.

Die zou overkomen van Fulham, en de deal was zodanig ver gevorderd dat Palhinha eind van de ochtend al in München was geland. Hij had zelfs al een shirt, maar op het laatste moment vertikte Fulham het om het definitieve akkoord te geven voor de transfer waarmee volgens Duitse bronnen zestig miljoen euro gemoeid zou zijn. De Londenaren hadden geen vervanger gevonden en bliezen de deal zodoende af. Dat lijkt ook definitief, want de Duitse transfermarkt sloot vrijdag om 18.00 uur.

Er gaat overigens wel nog een middenvelder Bayern verlaten, zo lijkt het. Als er geen nieuwe problemen ontstaan, zou Ryan Gravenberch vrijdagavond nog voorgesteld worden als een nieuwe speler bij Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.