Liverpool heeft beet: Gravenberch derde Nederlander

Reacties

Ryan Gravenberch maakt de overstap naar Liverpool. De Nederlander laat Bayern München achter op jacht naar meer speelminuten. Hij heeft een contract getekend tot medio 2027.

Liverpool heeft beet: Gravenberch derde Nederlander
© Pro Shots

Bij Bayern München zat Gravenberch vaker op de reservebank dan hem lief was. Van de 25 Bundesliga-wedstrijden die hij speelde, mocht hij er slechts drie in de basis beginnen. Bij Liverpool gaat hij samenspelen met landgenoten Virgil van Dijk en Cody Gakpo.

'Ik ben erg blij dat het rond is en dat ik hier mag zijn', vertelt Gravenberch op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. 'Dit is een van de grootste clubs ter wereld. De fans, het stadion, alles ziet er top uit. Daarom is dit de juiste club voor mij.'

Hoeveel met de deal is gemoeid, maakten beide clubs niet bekend. Een jaar geleden nam Bayern de middenvelder nog voor ruim achttien miljoen euro over van Ajax. Bij Liverpool gaat hij de concurrentiestrijd aan met spelers als Thiago Alcántara, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Wataru Endo en Curtis Jones.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer R. Gravenberch
Meer over R. Gravenberch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.