Batshuayi verbolgen: geen straf voor Atalanta na apengeluiden

Reacties

De UEFA is gestopt met het onderzoek naar racistische spreekoren van de aanhang van Atalanta Bergamo in de richting van Michy Batshuayi. Er zijn geen consequenties voor de Italiaanse club na het vermeende wangedrag in de Europa League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund (1-1).

Batshuayi verbolgen: geen straf voor Atalanta na apengeluiden

Batshuayi bracht de apengeluiden eind februari zelf ter sprake op Twitter, waarna een onderzoek van de Europese voetbalbond volgde. De Chelsea-huurling liet toen weten blij te zijn met het feit dat de UEFA in actie kwam. 'Een aantal idioten moet ons nooit doen vergeten waarom we zo van voetbal houden. Laten we de stadions opschonen en gewoon dit prachtige spelletje spelen.'

De hoop van Batshuayi op sancties voor Atalanta en/of de supporters is vals gebleken. De Belg maakt op Twitter duidelijk zich in de steek gelaten te voelen. 'Dan zal het mijn verbeelding wel zijn geweest. "Het zijn apengeluiden, wat maakt het uit?" Het is 2018, jongens.'

Dortmund schakelde Atalanta, de club van Oranje-internationals Hans Hateboer en Marten de Roon, in de zestiende finale van de Europa League uit. In de daaropvolgende ronde werd de Duitse topclub uitgeschakeld door Red Bull Salzburg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.