Twitter-klacht Batshuayi leidt tot onderzoek naar racisme Atalanta-fans

Reacties

De tuchtcommissie van de UEFA is een onderzoek gestart naar aanleiding van de apengeluiden van de fans van Atalanta Bergamo richting Michy Batshuayi. De aanvaller van Borussia Dortmund bracht het incident zelf via Twitter aan het licht.

Twitter-klacht Batshuayi leidt tot onderzoek naar racisme Atalanta-fans

'Het is 2018 en ik hoor nog steeds apengeluiden op de tribunes. Serieus!? Ik hoop dat jullie veel plezier hebben met het volgen van het Europa League-toernooi op televisie, terwijl wij door zijn naar de volgende ronde', bracht de Belgische aanvaller naar buiten via zijn Twitter-account.

Het duel in Bergamo eindigde in een gelijkspel (1-1), waardoor Dortmund doorging naar de achtste finale. Eerder was de wedstrijd in Duitsland namelijk met 3-2 gewonnen door BVB, mede door twee treffers van Batshuayi. Red Bull Salzburg is in de volgende ronde de opponent van Dortmund.

De Chelsea-huurling liet zich na het nieuws dat de UEFA een onderzoek start ook direct horen op zijn Twitter-account. 'Een aantal idioten moet ons nooit doen vergeten waarom we zo van voetbal houden. Laten we de stadions opschonen en gewoon dit prachtige spelletje spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.