Barcelona overweegt 'contractrebel' Dembélé niet meer in te zetten

Reacties

De leiding van Barcelona is helemaal klaar met Ousmane Dembélé. Volgens diverse Catalaanse media overwegen De Blaugranas de Franse aanvaller zelfs voor de rest van het seizoen op de tribune te zetten.

Barcelona overweegt 'contractrebel' Dembélé niet meer in te zetten

De situatie van Dembélé is bekend: de aanvaller weigert vooralsnog zijn op 30 juni aflopende contract te verlengen. Binnen Barcelona is er bijna geen geloof meer dat er alsnog een akkoord wordt bereikt. Sport schrijft dan ook dat de Catalanen de aanbieding zullen intrekken en de gelimiteerde afkoopsom van 500 miljoen euro gaan verlagen, om in elk geval de aandacht te trekken van geïnteresseerde clubs.

Een optie die ook wordt overwogen is om Dembélé de rest van dit seizoen niet meer in te zetten. Zet Barcelona dit plan door, dan heeft de Fransman woensdag tegen Real Madrid, het verloren duel in de halve finale van de strijd om de Spaanse Super Cup, zijn laatste wedstrijd voor de Catalanen afgewerkt.

Het bestuur van Barcelona zou hiermee vooral precedentvorming willen voorkomen. De leiding vindt dat Dembélé onvoldoende respect heeft getoond voor de club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer O. Dembélé
Meer over O. Dembélé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.