'Barcelona gaat all-in voor Lewandowski: gesprekken lopen al'

Reacties

Barcelona zet komende zomer alles op alles om Robert Lewandowski aan te trekken. De Poolse spits denkt volgens Duitse media serieus na over een vertrek bij Bayern München.

'Barcelona gaat all-in voor Lewandowski: gesprekken lopen al'
© Pro Shots

Bayern heeft tot teleurstelling van Lewandowski nog altijd geen aanstalten gemaakt om zijn in 2023 aflopende contract te verlengen, waardoor er al langer werd gespeculeerd over de toekomst van de 33-jarige superspits. Nu worden de berichten over een mogelijk vertrek echter steeds concreter. Volgens Sky Deutschland gaat Barça all-in voor Lewandowski.

De Catalanen zijn volgens het Duitse tv-station vastberaden Lewandowski naar Camp Nou te halen, nu duidelijk is dat de komst van Erling Haaland en Kylian Mbappé financieel lastig te realiseren is. Er zouden al gesprekken zijn gevoerd met de Pool. Barça bereidt naar verluidt een contract van twee tot drie jaar voor met een jaarsalaris van 35 tot 40 miljoen euro.

Ook 'Sport' opent dinsdag met de laatste ontwikkelingen rond de mogelijke transfer van Lewandowski naar Barcelona.
Ook 'Sport' opent dinsdag met de laatste ontwikkelingen rond de mogelijke transfer van Lewandowski naar Barcelona.

Xavi ziet in Lewandowski de nieuwe aanvalsleider van Barcelona, maar vooralsnog is het nog geen uitgemaakte zaak dat de Wereldvoetballer van het Jaar deze zomer vertrekt bij Bayern. De Duitse recordkampioen wil zijn topschutter absoluut niet laten gaan, maar volgens Sky en Sport1 denkt Lewandowski zelf wel serieus na over een vertrek.

Maandag meldde het Poolse tv-station TVP Sport dat Lewandowski in gesprek met directeur Oliver Kahn had verzocht om mee te werken aan een transfer. Zover is het volgens de grote media in Duitsland nog niet, maar het spel is op de wagen, zoveel is duidelijk. Bayern zal alles uit de kast moeten halen om Lewandowski te overtuigen in München te blijven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer R. Lewandowski
Meer over R. Lewandowski
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.