'Geduld Lewandowski raakt op: verlengen of vertrekken'

Reacties

De toekomst van Robert Lewandowski blijft de gemoederen bezighouden in Duitsland. De 33-jarige aanvaller loopt volgend jaar zomer uit zijn contract bij Bayern München en heeft nog geen nieuwe aanbieding ontvangen. Daardoor is een voortijdig vertrek niet langer uitgesloten.

'Geduld Lewandowski raakt op: verlengen of vertrekken'
© Pro Shots

Lewandowski is dit seizoen ouderwets op dreef bij Der Rekordmeister, maar het is nog maar de vraag of de Poolse aanvaller ook volgend seizoen in de Bundesliga te bewonderen is. Zaakwaarnemer Pini Zahavi bevestigde bij Kicker dat zijn cliënt tot op heden geen nieuw voorstel heeft ontvangen. Dat steekt Lewandowski, die de houding van Bayern respectloos vindt en het liefst zijn carrière in Beieren zou willen vervolgen.

Sportief directeur Hasan Salihamidzic gaf onlangs juist te kennen dat Bayern er 'alles aan gaat doen' om Lewandowski langer vast te leggen en ook CEO Oliver Kahn liet van zich horen. De voormalig doelman raakte zelfs verzeild in een woordenwisseling met ex-ploeggenoot Lothar Matthäus, die Kahn een gebrek aan urgentie verweet. 'Wat de gesprekken betreft, ben ik erg ontspannen', aldus Kahn. 'We laten ons niet van buitenaf onder druk zetten.'

Transfersom
Ondertussen zouden onder andere Manchester United en Atlético Madrid de situatie van Lewandowski nauwlettend in de gaten houden. In het geruchtencircuit worden ook de namen van Manchester City en Arsenal genoemd. Voor Lewandowski is het helder. Volgt er voor het einde van het seizoen geen nieuwe aanbieding, dan wil hij komende zomer vertrekken bij Bayern.

Lees op VI PRO alles over de krankzinnige cijfers van Robert Lewandowski in de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer R. Lewandowski
Meer over R. Lewandowski
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.