Balotelli weer Super Mario voor Brescia in kelderkraker

Reacties

Brescia heeft zondag een cruciale zege op SPAL geboekt. Mario Balotelli was dit keer de gevierde man.

Balotelli weer Super Mario voor Brescia in kelderkraker
© Pro Shots
SPAL
SPAL
0 - 1
Brescia
Brescia

Balotelli had zich ongetwijfeld veel meer voorgesteld van zijn zomerse verhuizing naar Brescia. De aanvaller stond de laatste maanden meer in de schijnwerpers door het gedrag van racistische fans en ook van hemzelf dan door zijn prestaties binnen de lijnen. Inmiddels weet hij ook dat hij in januari ondanks een doorlopend contract gratis mag vertrekken.

Voorzitter Massimo Cellino ziet liever dat Super Mario blijft. 'Als Mario vertrekt, verliezen we allemaal. Mario, blijf bij Brescia en laat zien dat je hier bent gekomen om ons te helpen', zei de preses deze week.

Die woorden vonden bij Balotelli een vruchtbare bodem. Ondanks een rugblessure in de aanloop naar het kelderduel met SPAL kwam hij aan de aftrap. Kort na rust voegde hij de daad bij het woord door in de rebound de score te openen.

Het bleek een cruciale treffer, die Brescia na zes nederlagen op rij drie zeer welkome punten opleverde en de club ook verloste van de status van hekkensluiter. SPAL, dat in de slotfase een strafschop in de persoon van Andrea Petagna onbenut liet, is nu de nummer laatst in de Serie A.

Overige uitslagen:


Zo 8 dec. 2019

Serie A

Stand Serie A 2019/2020

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
16
Torino
38
11
7
20
46-68
-22
40
17
Genoa
38
10
9
19
47-73
-26
39
18
Lecce
38
9
8
21
52-85
-33
35
19
Brescia
38
6
7
25
35-79
-44
25
20
SPAL
38
5
5
28
27-77
-50
20
* Actueel tot en met 12 feb. 2024

Spelersprofiel

M. Balotelli


Geboortedatum:
12 augustus 1990
Leeftijd:
33
Geboorteplaats:
Palermo
Nationaliteit
Italië
Lengte:
1,89 m
Gewicht:
88 kg
Huidige club:
Adana Demirspor
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. Balotelli
Meer over M. Balotelli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.