Balotelli heeft het zwaar: 'Sinds Verona heeft hij niet meer gelachen'

Reacties

Mario Balotelli tekende in augustus een contract bij Brescia, in de hoop het voetbalgeluk terug te vinden. De spits zit momenteel echter niet lekker in zijn vel.

Balotelli heeft het zwaar: 'Sinds Verona heeft hij niet meer gelachen'
© Pro Shots

Balotelli leek het in zijn eerste weken na zijn schorsing (de Italiaan miste de eerste vier competitieduels vanwege een uit Frankrijk meegenomen straf) prima naar zijn zin te hebben bij Brescia. Aan het begin van deze maand ging het echter mis in de uitwedstrijd bij Hellas Verona. Balotelli werd in dit duel racistisch bejegend en schoot boos een bal het publiek in, waarna hij het veld wilde verlaten.

De wedstrijd lag wel kort stil en de speaker kwam op aanwijzing van de scheidsrechter met een statement tegen racisme. Hierna werd het duel vervolgd en Balotelli scoorde nog, maar kon een 2-1 nederlaag voor Brescia niet voorkomen. Na deze wedstrijd is er duidelijk iets veranderd bij Balotelli, merkt Brescia-voorzitter Massimo Cellino.

De preses werd door La Gazzetta dello Sport gevraagd om een reactie op het bericht dat Balotelli donderdag na een ruzie met coach Fabio Grosso van de training zou zijn gestuurd. 'Ik weet het niet, ik was er niet bij', zei Cellino. 'Grosso heeft me niet gebeld en ik moet dus maar aannemen dat er geen problemen zijn. Wat ik wel kan zeggen, is dat Mario niet meer heeft gelachen sinds Verona.'

Brescia heeft via een woordvoerder aan de Italiaanse kranten laten weten dat Balotelli inderdaad voortijdig de kleedkamer heeft opgezocht, maar probeerde de boel verder te sussen. Of er nog reprimandes zullen volgen, is vooralsnog niet duidelijk. Brescia neemt het zondagmiddag op tegen AS Roma.

AS Roma
AS Roma
3 - 0
Brescia
Brescia
Bekijk hier al onze video's
Meer M. Balotelli
Meer over M. Balotelli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.