Balotelli stormt van het veld na racistische geluiden uit publiek

De wedstrijd tussen Hellas Verona en Brescia in de Serie A is kort stilgelegd na een nieuw racisme-incident. Mario Balotelli dreigde in de tweede helft van het veld af te stormen, nadat hij racistisch werd bejegend door fans van de thuisclub. Enkele minuten later werd het duel hervat.

Balotelli stormt van het veld na racistische geluiden uit publiek
© Pro Shots
Hellas Verona
Hellas Verona
2 - 1
Brescia
Brescia

Balotelli schoot uit frustratie een bal het publiek in, waarna hij de catacomben opzocht. Dit gebeurde toen de tweede helft een kwartier onderweg was en Hellas Verona op een 1-0 voorsprong stond. Teamgenoten van Balotelli haalden de spits uiteindelijk over om toch door te spelen, terwijl de scheidsrechter meteen contact zocht met de vierde official om via de speaker een statement tegen racisme te laten horen.

Het protocol voor een duel in de Serie A schrijft voor dat als het racisme aan blijft houden, de wedstrijd tijdelijk stilgelegd of gestaakt moet worden. Balotelli werd deze transferzomer gelinkt aan een transfer naar Hellas Verona, maar de Italiaan koos uiteindelijk voor Brescia.

Beelden van het incident:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Balotelli
Meer over M. Balotelli