Ballon d'Or Dream Team: ook Seedorf, Rijkaard en Neeskens maken kans

Reacties

Vanwege het coronavirus reikt France Football dit jaar geen Ballon d'Or uit, maar gaat het op zoek naar het Ballon d'Or Dream Team. Eerder werden al de genomineerde doelmannen en verdedigers bekendgemaakt. Maandag volgden ook de verdedigende middenvelders.

Ballon d'Or Dream Team: ook Seedorf, Rijkaard en Neeskens maken kans
© Pro Shots

Edwin van der Sar, Wim Suurbier, Ronald Koeman en Ruud Krol hadden al een nominatie op zak en na de bekendmaking van de verdedigende middenvelders komend daar nog eens drie Nederlanders bij. Frank Rijkaard, Johan Neeskens en Clarence Seedorf maken kans om de verdedigende middenvelders te worden in het legendarische sterrenelftal. Er kan hier gestemd worden, waarna twee van de twintig verdedigende middenvelders het elftal halen. 

De concurrentie is echter moordend voor het Nederlandse trio. De andere genomineerden vormen een fraaie mix tussen verdedigende middenvelders uit de vorige eeuw en deze eeuw. Zo zijn er met Xavi, Andrea Pirlo en Steven Gerrard spelers uit het recente verleden genomineerd terwijl er met Jószef Bozsik en Didi ook spelers tussen de genomineerden staan die al in de jaren veertig van de vorige eeuw actief waren.

Bekijk hieronder alle defensieve middenvelders die genomineerd zijn:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.