Bale wil niet meewerken aan vertrekplan Real Madrid

Reacties

Als het aan Gareth Bale ligt, speelt hij komend seizoen gewoon nog voor Real Madrid. De Welshman ziet zeker nog toekomst voor zichzelf onder trainer Zinedine Zidane.

Bale wil niet meewerken aan vertrekplan Real Madrid

De Real Madrid-coach lijkt niet erg gecharmeerd van Bale, die in de eerste periode onder Zidane al zijn basisplek verloor. De terugkeer van de Fransman betekende vorig seizoen ook geen goed nieuws voor de buitenspeler. De 29-jarige aanvaller kwam in de laatste drie competitiewedstrijden zelfs geen minuut in actie, een duidelijk statement van Zidane.

De concurrentie is voor Bale alleen maar zwaarder geworden in Estadio Santiago Bernabéu. De verwachting is dat Vinícius Júnior door de komst van Eden Hazard naar de rechterflank verhuist. Zidane heeft met Luka Jovic ten opzichte van vorig seizoen bovendien een tweede spits achter Karim Benzema tot zijn beschikking.

Een grote uitgaande transfer lijkt Real Madrid goed uit te komen na de uitgaven die al gedaan zijn voor een nieuwe aanval op Barcelona. Maar Bale wil niet aan een vertrek meewerken, zo maakt zijn zaakwaarnemer Jonathan Barnett duidelijk bij ESPN. 'Hij heeft geen intentie om Real Madrid te verlaten en is klaar om aan de seizoenvoorbereiding te beginnen. Hij heeft bovendien nog een contract tot 2022.'

Bale werd onlangs nog aan Internazionale gelinkt, maar zal zich nu hoogstwaarschijnlijk op 8 juli gewoon weer melden bij Real Madrid. Dan begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.