Manchester United heeft eenvoudig gewonnen op bezoek bij Fulham. Opnieuw was Paul Pogba de grote uitblinker in de ploeg van interim-manager Ole Gunnar Solskjaer.

Fulham
Fulham
0 - 3
Manchester United

Op 19 december werd Solskjaer aangesteld als opvolger van de ontslagen José Mourinho en de Noor heeft United vliegensvlug weer aan het voetbal gekregen. Zaterdagmiddag trad United niet eens met zijn sterkste elf aan. Vanwege het thuisduel met Paris Saint-Germain komende dinsdag in de achtste finale van de Champions League kregen Eric Bailly, Victor Lindelöf, Jesse Lingard, Marcus Rashford en Ashley Young rust, maar Fulham had ondanks een hoopvolle start geen schijn van kans.

In de veertiende minuut opende Pogba de score door op aangeven van Athony Martial hard raak te schieten in de korte hoek en halverwege de eerste helft maakte Martial zelf na een knappe actie vanaf zijn eigen helft het tweede doelpunt van de bezoekers. De wedstrijd werd definitief beslist in de 65ste minuut toen Pogba uit een strafschop 0-3 maakte. De Franse middenvelder is helemaal opgeleefd onder Solskjaer met acht doelpunten en vijf assists.

Door de overwinning op Fulham, waar Ryan Babel een basisplaats had en in de 77ste minuut gewisseld werd, neemt Manchester United de vierde plaats in de Premier League over van Chelsea, dat zondag op bezoek gaat bij koploper Manchester City. De kans is dus groot dat United na dit weekend in de topvier staat en dus hard op weg is naar deelname aan de Champions League van volgend seizoen. En dat terwijl bij de aanstelling van Solskjaer de achterstand op de vierde plek elf punten bedroeg.