Solskjaer bekroont droomstart met prestigieuze prijs

Reacties

Ole Gunnar Solskjaer heeft zijn uitmuntende wittebroodsweken als interim-manager van Manchester United bekroond met een prestigieuze onderscheiding. De Noor is uitgeroepen tot Manager van de Maand januari.

Solskjaer bekroont droomstart met prestigieuze prijs

Sinds het aantreden van de Noor na het ontslag van José Mourinho zetten The Red Devils liefst negen van hun tien officiële duels in winst om. Alleen het competitieduel met Burnley (2-2) leverde geen zege op. In de maand januari, Solskjaers eerste volledige maand, zette Manchester United in Premier League-verband onder meer Tottenham Hotspur opzij.

De laatste Manchester United-manager die deze prijs won, was Alex Ferguson in oktober 2012. David Moyes, Louis van Gaal en José Mourinho wonnen de onderscheiding nadien niet.

Hoewel hij dus voorlopig 'slechts' interim-manager is, heeft de ex-speler van de club onlangs met directeur Ed Woodward gesproken over de selectie, nu de voorbereidingen voor de zomerse transferperiode langzaam beginnen. 'Ik heb hem mijn inzichten medegedeeld, ik heb een aardig beeld van hoe de United-selectie er over enkele jaren uit moet zien', vertelde Solskjaer vrijdag op een persmoment.

Rashford
Marcus Rashford zal ongetwijfeld voorkomen in de toekomstplannen van Manchester United. De aanvaller is de laatste weken op dreef en werd vrijdag verkozen tot Speler van de Maand in de Premier League. Daarmee volgt hij Virgil van Dijk op, die de onderscheiding vorige maand kreeg.

Dankzij de recente opleving is Manchester United weer volop in de race voor een Champions League-ticket. Zaterdagmiddag wacht een uitwedstrijd tegen laagvlieger Fulham.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Premier League

Stand Premier League 2018/2019

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
32
2
4
95-23
+72
98
2
Liverpool
38
30
7
1
89-22
+67
97
3
Chelsea
38
21
9
8
63-39
+24
72
4
Tottenham Hotspur
38
23
2
13
67-39
+28
71
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.