AZ rekent eenvoudig af met Fleetwood Town

Reacties

AZ heeft woensdagmiddag zijn zesde achtereenvolgende oefenzege geboekt in de voorbereiding op komend seizoen. De Engelse derdeklasser Fleetwood Town werd met liefst 5-0 verslagen.

AZ rekent eenvoudig af met Fleetwood Town

Bij Fleetwood Town is Gretar Steinsson technisch directeur. De voormalige rechtsback van AZ zag dat zijn ploeg het al snel lastig kreeg met de Alkmaarders, die na 25 minuten over een 2-0 voorsprong beschikten dankzij goals van Markus Henriksen, die in de belangstelling staat van Torino. Dabney dos Santos bepaalde de ruststand op 3-0 uit een voorzet van Alireza Jahanbakhsh.

Het was invaller Guus Til die in de tweede helft van zich deed spreken. De achttienjarige middenvelder bereidde de treffer van Mattias Johansson voor. De jongeling zorgde vervolgens na een pass van Jahanbakhsh zelf voor de vijfde goal van de middag.

AZ speelt later deze woensdag nog vriendschappelijk tegen SDV Barneveld. Klik hier voor alle wedstrijden van AZ in de seizoensvoorbereiding.

Opstelling AZ:
Sergio Rochet (46. Gino Coutinho); Mattias Johansson, Ron Vlaar, Rens van Eijden, Ridgeciano Haps (76. Owen Wijndal); Joris van Overeem (64. Guus Til), Markus Henriksen, Stijn Wuytens; Alireza Jahanbakhsh, Wout Weghorst (46. Jelle Duin), Dabney dos Santos.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.