Funky Friday stelt zich voor, Lazio razend populair

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Funky Friday stelt zich voor, Lazio razend populair

Dat de AZ-aanwinst Fred Friday een geinige naam heeft, is een feit, maar dat hij ook over zang- en improvisatiekunsten beschikt wisten veel minder mensen. In dit filmpje van de Alkmaarders het bewijs!

De supporters van Lazio eisen het vertrek van eigenaar en president Claudio Lotito en weigeren een seizoenskaart aan te schaffen zolang de Italiaan nog aan het roer staat. En daardoor zijn er na de eerste dag waarop die seizoenskaart te verkrijgen is nog slechts elf (!) verkocht.

'Hij is een echte leider en verdient de Ballon d'Or.'
• Volgens Didier Drogba is er geen twijfel over mogelijk wie er dit jaar met de Gouden Bal vandoor moet gaan: Cristiano Ronaldo. 'Hij viel door een blessure vroeg uit in de EK-finale, maar hij was wél de voornaamste reden dat Portugal in die finale stond.' (AS)

In Rotterdam-Zuid is het feest, want het is vandaag precies 108 jaar geleden dat Feyenoord werd opgericht. In welk jaar de club is opgericht is voor de fans die in dit filmpje door een verslaggever van RTV Rijnmond werden aangesproken bij het honderdjarig jubileum lastig te achterhalen.

'Ik wil dit jaar alles geven voor het team en de club en wil graag een belangrijke speler zijn.'
Ondanks de degradatie naar het Championship wil Vurnon Anita dolgraag actief blijven bij Newcastle United, laat hij weten aan The Chronicle.

Michel Breuer (36) kan meer dan verdedigen alleen, zo bewijst de routinier van Sparta Rotterdam tijdens het trainingskamp in Pfunds!

Wereldgoal vandaag op de ochtendtraining in Pfunds van Michel Breuer #SpartaRotterdam #BreuerInOranje

Een video die is geplaatst door Sparta Rotterdam (@spartarotterdam) op

• Maar dit doelpunt van Jack Harper, speler van Brighton & Hove Albion en voormalig jeugdlid van Real Madrid, mag er ook zijn.

'Ik heb het nieuws de afgelopen dagen gevolgd via beelden van teamgenoten en via familie en vrienden. Iedereen was op de hoogte. Bang? Toch wel. Het is de eerste keer dat ik zoiets meemaak.'
• Ryan Donk is momenteel niet erg blij met het feit dat hij in Turkije voetbalt. De verdediger van Galatasaray houdt een angstig gevoel over aan alle aanslagen en de mislukte coup in Turkije, vertelt hij aan De Telegraaf.

'Ik weet waarom ik naar PSV ben gehaald en ik heb hier gewoon nog een contract voor twee jaar. Soms komen dingen niet uit en dan gaat het even niet. Aan mijn instelling ligt het niet, ik ben een liefhebber en dat is altijd zo geweest.'
• Adam Maher is nog niet klaar met PSV. De middenvelder kon de afgelopen drie seizoenen niet aan de hoge verwachtingen voldoen, maar wil nog steeds voor zijn kans gaan. Maher wil pas vertrekken wanneer definitief duidelijk wordt dat hij opnieuw niet of nauwelijks in de plannen van trainer Phillip Cocu voorkomt. (Eindhovens Dagblad)

• Ronaldinho is inmiddels 36 jaar oud, maar voetballen kan hij nog steeds. De Braziliaanse baltovenaar liet dat zien door in een futsalwedstrijd van Goa tegen Scholes Bangalore liefst vijf keer te scoren, waarbij het ene doelpunt nog mooier was dan het andere.

• Bij de Spaanse Belastingdienst is Lionel Messi momenteel wat minder populair, maar voetballiefhebbers adoreren de sterspeler van Barcelona nog steeds. Terwijl de Argentijn op Ibiza op zijn eigen jacht geniet van een welverdiende vakantie, besloot een wel heel fanatieke fan naar de boot toe te zwemmen om daar een selfie te kunnen maken met Messi.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.