AZ reist zonder zestal spelers af naar Schotland

Reacties

Riechedly Bazoer zal zijn debuut voor AZ nog even moeten uitstellen. De middenvelder is ziek en reist niet mee met de Alkmaarders naar Schotland, voor de Conference League-confrontatie met Dundee United.

AZ reist zonder zestal spelers af naar Schotland
© Pro Shots
Dundee United
Dundee United
1 - 0
AZ
AZ

Ook Peer Koopmeiners is ziek, zo meldt AZ. Daarnaast ontbreken ook Jens Odgaard, Jesper Karlsson, Zinho Vanheusden en Yukinari Sugawara in de selectie. Odgaard kampt met een blessure, het andere drietal is nog niet wedstrijdfit.

Donderdagavond om 21.00 uur wordt het duel tussen Dundee en AZ gespeeld op Tennadice Park. Een week later wacht de return in Alkmaar. Tussendoor start de ploeg van Pascal Jansen de Eredivisie zondag met een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Als AZ het tweeluik met Dundee overleeft, nemen de Alkmaarders het in de volgende kwalificatieronde van de Conference League op tegen de winnaar van het tweeluik tussen Riga FC en Gil Vicente.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.