AZ en AC Milan akkoord over transfer Reijnders

Reacties

AZ en AC Milan hebben een akkoord bereikt over de transfer van Tijjani Reijnders, weet VI. De middenvelder wordt één van de duurste uitgaande transfers in de clubgeschiedenis.

AZ en AC Milan akkoord over transfer Reijnders
© Pro Shots

Milan zat al langer achter Reijnders aan en legde verschillende biedingen neer bij AZ. Beide clubs worstelden een tijdje met elkaar, maar zijn inmiddels tot overeenstemming gekomen. De laatste details tussen Milan en AZ moeten nog wel uitgewerkt worden. Reijnders was zelf al langer rond met Milan over een contract voor vijf seizoenen. Hij heeft aangegeven de stap naar de Serie A graag te willen maken.

AZ gaat zich oriënteren op de transfermarkt voor een vervanger van Reijnders, maar het kan ook zo zijn dat het vertrek van de middenvelder intern opgevangen gaat worden. VI sprak met directeur voetbalzaken Max Huiberts: 'Sven Mijnans kan goed op die plek spelen, Djordje Mihailovic ook. En we hebben Riechedly Bazoer ook nog. Bovendien maakt Kenzo Goudmijn tot nu toe een goede indruk in de voorbereiding. Dus we gaan zeker ook bekijken hoe deze jongens het oppakken in de komende weken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Reijnders maakte in 2017 de transfervrije overstap van PEC Zwolle naar AZ en na flink wat duels voor Jong AZ en een verhuurperiode bij RKC Waalwijk brak hij definitief door bij AZ. Vorig seizoen miste hij geen enkele wedstrijd in de Eredivisie én in Europa. Reijnders bereikte met AZ via de voorrondes de halve finale van de Conference League. Zijn contract bij AZ liep nog vier jaar door.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.